Hirdetés

Valve+ATi=Love?

|

Dajcs testvéreink szerint az ATi, meg a Valve igencsak jó viszonyban lehetnek, ugyanis arra készülnek, hogy mivel kb. egyidőben fog megjelenni új termékük (ATi esetében a Radeon 9900 Pro, Valve esetében meg ugye a HL 2), összecsatolják a kettőt, vagyis aki vesz egy ilyen csúcskategóriás kártyát, adnak hozzá "ajándékba" egy példányt a sikervárományos akciójátékból. Hivatalosan még egyik oldalról sem kaptunk megerősítést, de cáfolatot sem! Megtudtunk egy Gone GOLD dátumot is, ami szeptember 13. Egyébként ezt nem annyira váratlan fordulat, mert anno a HL1-et is hozzácsomagolták némely hardvergyártó termékéhez. Lehet, hogy érdemes lesz beruházni egy új Radeonra? :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)