Hirdetés

Vámpírdenevérek is jönnek a Call of Duty: Modern Warfare 6. szezonjában

|

Befutott a Call of Duty: Modern Warfare Season Six végső előzetese, a fejlesztők pedig azt is elárulták, hogy egészen pontosan mire is számíthatunk a legújabb fejezetben.

Hirdetés

Nem kell tovább várakozni, ma elstartol a Call of Duty: Modern Warfare legújabb szezonja, szám szerint a hatodik. Jó ideje tudjuk, hogy két új operátort, kapunk, a immár Farah és Nokolai is csatába küldhető a játékban. Mellettük egy halom új játékmód is érkezik, jön két új fegyver (SP-R 208, AS Val), metrós közlekedési móddal bővül a Verdansk pálya, sőt még vámpírdenevérek is tiszteletüket teszik a játékban. 

Utóbbi (ami tulajdonképpen egy kivégzőmozdulatot takar) értelemszerűen halloween kapcsán kerül be a Modern Warfare-be, az év legfélelmetesebb ünnepe pedig egy limitált ideig elérhető Warzone játékmódot is magával hoz.

Hirdetés

Haunting of Verdansk nevezetű mód egészen pontosan október 20. és november 3. között lesz elérhető. Ezen felül az elkövetkező hetekben a Gun Fight Team Deathmatch, Hardpoint: Hills & Kills, és Headquarters: Firefight játékmódokat is kipróbálhatják azok, akik folyamatosan a változatosságra éheznek a Call of Duty: Modern Warfare-ben.

Az alábbi kép tematizálva, illetve hetekre bontva mutatja be azt részletesen, hogy milyen új játékmódokra és egyéb jóságokra számíthatunk a 6. szezon élesítésének pillanatában, illetve az azt követő hetekben. Az új szezon egészen pontosan szeptember 29-én, tehát a mai napon érkezik meg minden érintett platformra. 

Ti nyúzzátok még a Call of Duty: Modern Warfare-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)