Hirdetés

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - jövőre visszatérnek a vámpírok

|

A Paradox Interactive végre bejelentette a Vampire: The Masquerade folytatását.

Hirdetés

Már hetek óta ment az utalgatás arra, hogy készül valami, és azt is sejtettük, hogy a GDC során ejtik meg a bejelentést.

Hirdetés

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-t a Hardsuit Labs fejleszti és a Paradox adja ki. A helyszín a mai Seattle lesz, ahol a vámpírok háborújának közepébe csöppenünk. Eldönthetjük, mely oldalra állunk, melyik klánhoz csatlakozunk. A történetet Brian Mitsoda, az eredeti játék írója írja. Igyekeznek megtartani mindent, amiért az előző játékot szerették a rajongók: az atmoszférát, a humort, a sötét hangulatot. A várost felfedezhetjük, karakterünket fejleszthetjük, valamint fontos döntéseket kell hoznunk, melyek komoly következményekkel járnak majd. A megjelenés 2020 elejére várható, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Aki nagyon biztos abban, hogy ez neki kell, már előrendelheti Steamen, GOG-on, az Epic Games Store-ban, vagy a kiadó hivatalos boltjából. Jelenleg az alapváltozat mellett egy season pass-szal kiegészült Blood Moon Edition választható.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)