Hirdetés

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - így vághatunk neki a kalandoknak

|

Az elején három diszciplína közül választhatunk, melyek mindegyike más képességeket kínál.

Hirdetés

Szépen készülget az új Vampire: The Masquerade játék, de csak 2020 első negyedévében játszhatunk majd vele.

Hirdetés

A Paradox addig is szórja az infókat. Most a Thinbloodokról ejtett pár szót, melyhez a játékosok is tartozni fognak a játék kezdetén. Ők másodrangú vámpírok, nem is annyira erősek, mint a tisztavérűek, és nem is örvendhetnek köztiszteletnek, viszont Seattle-ben nem tagadja ki őket a társadalom, ismerkedhetnek magas rangú vámpírokkal. A játék kezdetén eldönthetjük, hogy melyik diszciplínát választjuk: ha a Chiropterans mellett döntünk, rövid ideig lebeghetünk, valamint denevérrajt tudunk majd megidézni, de dönthetünk a tárgyak és ellenfelek reptetésére lehetőséget adó Metalism, vagy a zajokat elnyomó és a látást tompító, ellenfeleket megvakító és fojtogató ködöt kínáló Nebulation mellett. 

A Thinbloodok különböző egyéb klánokhoz csatlakozhatnak, melyekkel újabb képességekre tehetnek szert.

Várjátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)