Hirdetés

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - mindenki megnyugodhat, nem lesz Epic Store exkluzív

|

A fejlesztők tiszta vizet öntöttek a pohárba.

Hirdetés

Olyan időket élünk, ahol a Steamet megszorongató Epic Games Store miatt a felhasználók szinte sűrűbben kérdezik a fejlesztőket az exkluzivitásról, mint a megjelenési dátumról. Nem úszhatta meg ezt a kérdést a nemrég leleplezett Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 sem. 

Hirdetés

Egy felhasználó Twitteren érdeklődött arról a csapattól, hogy a játékot PC-n csakis az Epic áruházán keresztül szerezhetjük-e be vagy szabad lesz a vásár, amire azt a választ kapta, hogy a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 nem lesz exkluzív. Elérhető lesz a Paradox boltjában, a Steamen, a GOG-on, az Epic Game Store-ban és PlayStation 4-en, valamint Xbox One-on is. 

A bejelentés óta egyébként olyan kérdéseket is megválaszoltak már a hivatalos Twittern-csatornánk, minthogy lesz modolási lehetőség, az Nvidia csapata is támogatja a játékot, FPS-nézetben fog játszódni, de több alkalommal kívülről is láthatjuk majd a főhőst, illetve tárgyalásokat folytatnak arról, hogy a dobozos kiadásban legyenek-e gyűjtői cuccok. 

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 megjelenése valamikor 2020 első negyedévében várható. Mi a véleményetek az elhangzottakról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)