Hirdetés

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - az Nvidia is segít

|

Sőt, a PC-sek még egy csak nekik elérhető extrának is örülhetnek.

Hirdetés

A Paradox Interactive pár napja jelentette be a Vampire: The Masquerade folytatását, a Bloodlines 2-t

Hirdetés

A bejelentés óta a játék hivatalos Twitter-oldalán igyekeznek a lehető legtöbb rajongói kérdésre válaszolni, és máris érdekes dolgokat tudtunk meg a Hardsuit Labs által fejlesztett játékról. A stúdió együtt dolgozik az Nvidia csapatával, így a Bloodlines 2 támogatni fogja a valós idejű ray tracing és a DLSS (Deep Learning Super Sampling) technológiákat. A játék pedig FPS-nézetben fog játszódni, viszont több alkalommal is kívülről láthatjuk a főhősünket.

Az elődhöz hasonlóan pedig a Bloodlines 2-ben is támogatják a modolást, így szárnyalhat majd a fantáziája a játékosoknak. Nem lennénk meglepve, ha az egyik első alkotás egy TPS-mod lenne.

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 valamikor 2020 első negyedévében fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)