Hirdetés

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - bemutatkozik az utolsó vámpírklán

|

Az őrültek klánja nem hazudtolja meg elnevezését. Kiderült, mikre lesznek képesek a malkávok.

Hirdetés

Összesen öt tisztavérű vámpírklán szerepel majd megjelenéskor a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-ben, az alkotók pedig nemrég bemutatták az utolsó ilyen testvériséget. 

Hirdetés

Akik egy picit is ismerik a Vampire: The Masquerade világát, azok pontosan tudják, hogy a malkáv vámpírokkal nem érdemes összebalhézni, a malkavita klán tagjai ugyanis bár teljesen őrültnek tűnnek, valójában igazi zsenik. A klántagok értelmetlen motyogása és logikátlannak tűnő cselekedetei igazából hibátlan gondolatmeneteket takarnak, ugyanis bár a malkávok mindenki más számára őrülteknek tűnnek, valójában átkuk lényege pontosan az, hogy mindent megértenek, mindent tudnak, így hajszálpontosan képesek kielemezni a történéseket - motyogásuk pont ezt a kvázi elemzést takarja. 

A játékban igazán izgalmas képességek birtokosai lesznek majd a malkávok. A Dementation képességet használva például megszállhatják áldozataik elméjét, ezzel pedig menekülésre, vagy eszeveszett harcra kényszeríthetik őket. Az Auspex skill ugyancsak érdekes lesz, ennek birtokában ugyanis a falakon át is láthatjuk az NPC-ket (akiknek gyenge pontjait is megismerjük), valamint testünkből kilépve és asztrális formát öltve is felderítésre indulhatunk. 

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 jövőre fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)