Hirdetés

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - íme az első tisztavérű vámpírklán, a Brujah

|

Nem maradunk örökké másodrangú vámpírok, most pedig megismerhetjük az egyik jövőbeli opciót.

Hirdetés

A Paradox korábban ejtett már pár szót a Thinbloodokról, melyhez mi is tartozni fogunk majd a játék kezdetén: ők másodrangú vámpírok, akik minden téren elmaradnak a tisztavérűektől, azonban a későbbiek folyamán mi dönthetünk majd, hogy melyik erősebb klánhoz csatlakozunk. 

Hirdetés

Az öt lehetőség egyike a lázadó Brujah vámpírklán, akik a World of Darkness világának dühös, lázadó punkjainak számítanak, legalábbis a többiek így tekintenek rájuk. Nincs sok belőlük, viszont nem állnak kapcsolatban Seattle vérszívó politikai frakcióival, imádják a jó bunyót és élőhalott harcklubokat is tartanak, így aki vadulni akar, annak a Brujah remek választás lehet. 

A vámpírképességeik is a stílusukat tükrözik: a Potency-vel a saját testsúlyunkkal megegyező tárgyakat dobálhatunk; a Fist of Caine-nel olyan ütést oszthatunk ki, ami egy falat is lebont; az Earthshockkal mindenkit ledönthetünk a lábáról, aki a közelünkben van; a Celerity-vel a vámpírvilág szélvészei lehetünk; az Unseen Stormmal dashelhetünk valamilyen irányba; az Accelerate segítségével lelassul körülöttünk a világ és még a golyókat is kikerülhetjük. 

A fejlesztőcsapat hamarosan több információt is elárul majd a Brujah-ról és reméljük, hogy gameplay videón is láthatjuk majd a képességeiket akció közben.

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 valamikor 2020-ban jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)