Hirdetés

Vampire: The Masquerade - Bloodlines, Trek to Yomi és Dune: Spice Wars - ezzel játszunk a hétvégén

|

Akira Kurosawa filmjeit idéző kalandokba, és az univerzum legértékesebb nyersanyagának birtoklásáért folytatott háborúba csöppenünk. Ja, és iszunk egy kis vért is, semmi extra.

Hirdetés

A kisebb volumenű, kevesebb hírverést kapó játékok megjelenésének ideje ez, ami azt jelenti, hogy visszatérhetünk Himalájányi méretűre duzzadt backlogunkoz, és kihúzhatunk pár tételt a listánkról. Tudjátok, csupa olyan játékról van szó, amelyekbe egyszer már belekezdtünk, vagy akár több alkalommal is, de még sosem jutottunk el a stáblistáig.

Mindez persze csak akkor lehetséges, ha nem kelti fel a figyelmünket valamelyik újdonság, most éppen a Trek to Yomi kezdi kiépíteni a maga rajongótáborát a szerkesztőségen belül. Azért az ismerkedés öröme nem felhőtlen, akadnak ugyanis hardveres gondok is...

Hirdetés

HP - Végre! Sikerült végigvinni a Horizon Forbidden Westet, még a GTA 5 befejezése várat magára, de most éppen a Trek to Yomi szippantott be erősen, szerencsére ez nem lesz olyan hosszú kaland. Egyébként az Xbox Series X konzol nem nagy barátja a játéknak, sikerült egy olyan hibaüzenetet előcsalnom a gépből, amely szerint ideje ellenőriznem a memóriakártyám típusát, mivel kevés a memória. Nem ellenőriztem, bízom a Microsoft mérnökeiben.

Paca - Épp a héten jöttem rá, hogy rég nem volt bekapcsolva egyik konzolom sem (csak a Switch Sports pörgött, mikor jutott időm a játékra), viszont a The Stanley Parable: Ultra Deluxe-ot nem tudtam nem megvenni, úgyhogy ideje, hogy ismét felpörögjön a PS5, illetve megérkezett a Game Passba a Trek to Yomi, amire szintén kíváncsi vagyok. Kisebb játékok hétvégéje lesz ez most, nyilván akkor kívánom meg ezeket, amikor nagy megjelenések sincsenek, és volna időm a hosszabb, 20-30 órás címek pótlására.

CsirkeTeljesen rákattantam a Stardew Valley-re, de a hétvégén tényleg a kertben leszek, mivel az új kutyánk a kerítés szisztematikus megrongálása után (oké, a szomszéd kislány is rásegített erre picit) átszökött a mellettünk lévő portára, és a cseppet sem passzív-agresszív, "Mi a terved a lyukkal?!" indítás után úgy éreztem, a közepesen megkeseredett szomszéd úr szeretné, ha rendbehoznám a kerítést, ahol Luna vájt magának egy kedves kis átjárót. Ezzel együtt fakeretekkel leválasztjuk a teljes hátsókertet, hogy alapvetően se tudjon az eb szabadon átjárni oda - csak egy kapun keresztül, ha mi is vele vagyunk. Ha pedig végeztem mindennel, irány a Stardew Valley, mert virtuális birtokom sem műveli meg saját magát.

Zs - E sorok gépelésekor komolyan dilemmázok, hogy befizessek-e még egy hónap Game Passre a csütörtökön megjelent Trek To Yomi kedvéért. A Flying Wild Hog egy elképesztően gyönyörű 2.5D-s akció-ódát szentelt Kuroszava munkásságának, de a korábbi preview-k alapján nem vagyok benne biztos, hogy a játékmenet is felér-e a külcsínhez.

Hunter - A hétvége jelentős része melóval fog eltelni, de terveim szerint egy estényi Dungeons & Dragons és a Tűz és vér folytatása bele fog majd férni. Utólag belegondolva ez egy nagyon sárkányos hétvége lesz így, de majd kiegyensúlyozom pár rész Moon Knighttal, amiről egyébként én teljesen lemaradtam. A videojátékozás szépen elsorvad majd az időhiány feliratú sarokban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Szada - A játékokat átmenetileg félrerakom és olvasgatva szeretnék pihenni a hétvégén, ugyanis számos könyv és képregény várja, hogy kivégezzem, én pedig amúgy is túl sok időt töltök a gép előtt. A cél az, hogy befejezzem az Eragon első kötetét, és ha sikerül, akkor rámegyek az Overwatch képregény-antológiára, valamint a Kaidzsú Állatvédő Társaságra is. 

Kivi - Az NBA 2K22-ben pörgetem a kihívásokat - végre a 2K sikeresen motiválja a játékosokat a napi offline tartalmakkal, amik nem is időérzékenyek, úgyhogy vissza lehet térni a hétvégéken hozzájuk. A virtuális kosár mellett pedig a valódi NBA-t is követem, a hétvégén folytatódnak a rájátszás párharcai.

Tonight - Nagyon szeretem a Dűne világát, így amikor megjelent a Steamen a Dune: Spice Wars, azonnal lecsaptam rá és a hétvégén mindenféleképpen megpróbálom legyőzni az álnok Harkonneneket. Emellett valószínűleg belefér majd pár kör Vampire: The Masquerade - Bloodhunt is, bár sajnos az eddigiek alapján nem vagyok túl profi benne, de kis gyakorlással ez még változhat.

Chava - Eredetileg a Mass Effect: Andromeda újbóli végigjátszást folytattam volna, mivel egyelőre kútba esett egy régóta tervezett horgásztúra, csakhogy közben eszembe jutott, nincs már sok hátra a Vampire: The Masquerade - Swansong megjelenéséig. Erre készülve feltettem a Vampire: The Masquerade - Bloodlinest (vajon mi lehet most a folytatással?) és a Vampire: The Masquerade - Redemptiont a nosztalgia kedvéért.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)