Hirdetés

A GDC 2019-en jelenthetik be a Vampire: The Masquerade - Bloodlines folytatását

|

A játék rajongói eléggé fellelkesültek, ugyanis sokatmondó nyomra bukkantak egy, a Paradox Interactive által indított ARG-ben.

Hirdetés

Sok rajongót szerzett magának, és a kritikusok szemében is elég korrekt alkotás lett a 2004-ben megjelent Vampire: The Masquerade - Bloodlines. A jelek szerint jó esély van rá, hogy hamarosan bejelentik a második részét.

Hirdetés

A Paradox Interactive nemrég elindította a Tender nevű ARG-t, ami gyakorlatilag egy fiktív társkereső alkalmazás. Minél jobban beleássuk magunkat a dologba, annál biztosabbnak tűnik, hogy vámpírok üzemeltetik az egészet. A játékosok nemrég felfedezték a Tender mögött álló vállalat vezérigazgatójának, Malcolm Chandlernek egyik levelét, amiben az áll, hogy a kitalált cég a történelmének eddigi legnagyobb bejelentésére készül március 21-én, San Franciscóban.

Ez az egész azért érdekes, mert a valóságban pont akkor zajlik majd az idei Game Developers Conference a városban. A kiadó egyébként már néhány éve megszerezte magának a videojáték alapjául szolgáló asztali szerepjáték készítőjét, a White Wolf Publishinget, így simán elképzelhető, hogy nemsokára visszatérnek a vérszívók.

Ti örülnétek egy folytatásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)