Hirdetés

Vampire: The Masquerade - Coteries of New York - narratív vámpíros kaland érkezik PC-re és Switchre

|

Egy harmadik Vampire: The Masquerade játék is készül a Bloodlines 2 és a Bigben Interactive saját projektje mellett.

Hirdetés

Hosszú ideig kellett nélkülözniük a Vampire: The Masquerade univerzum rajongóinak, mostanában viszont cseppet sem lepődnénk meg azon, ha széles vigyor ülne ki az arcokra. Nem elég ugyanis, hogy készül a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, valamint saját Vampire játékon dolgozik a Bigben Interactive, most a semmiből felbukkan az ígéretek szerint erősen a narratívára építő Vampire: The Masquerade - Coteries of New York is.

Hirdetés

A Vampire: The Masquerade - Coteries of New York a jelenlegi tervek szerint PC-re és Nintendo Switchre fog megjelenni, a játékot a Draw Distance készíti - nekik korábban a Ritual: Crown of Hornst köszönhettük. Az új játék már csak azért is nagyon érdekes, mert ez lesz a vámpíros univerzum első olyan képviselője, ami a Nintendo konzoljain is tiszteletét teszi. Maga a játékmenet is izgalmasnak tűnik, hiszen a fejlesztők sokszorosan aláhúzva emelték ki azt, hogy a narratív kerül a középpontba, és kiemelt fontosságú lesz az újrajátszhatóság. New York vámpírklánjainak egyikét választva karakterünkkel sokféle befejezés felé terelgethetjük a sztorit, az alkotók ígérete szerint pedig a megjelenés után is érkeznek majd új tartalmak, amik tovább bővítik a történetet. Gameplay anyagot ugyan még nem tudunk mutatni, de egy hangulatos előzetes azért érkezett. 

Elvileg nem is kell már olyan vészesen sokat várnunk a játékra, hiszen 2019 utolsó negyedévére lőtték be a Vampire: The Masquerade - Coteries of New York megjelenését. Ne feledjétek, hogy elvileg jövőre jön a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is, szóval mostanában tényleg jó dolog World of Darkness-rajongónak lenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)