Hirdetés

Vampire the Masquerade MMORPG készül?

|

Na én erre a hírre vártam már ezer éve... Egyesült ugyanis az Eve Online-t készítő CCP és a (többek között) Vampire the Masquerade szerepjátékos univerzumot készítő White Wolf, olvashatjuk a Shacknews hírét.

Hirdetés

A CCP állítólag már el is kezdte a munkálatokat, hogy a World of Darkness világát MMORPG-be öltse.
A két cég egyébként akkor lépett először kapcsolatba, amikor amikor 2005-ben a CCP kiadót keresett az Eve Online gyűjtögetős kártyajátékukhoz és a White Wolfot keresték meg. Azóta a két cég egyre barátibb kapcsolatokat tartott fent, míg végül megegyeztek abban, hogy fúzionálnak és közös munkájuk egyike egy World of Darkness témájú MMORPG lesz. Nos, ez az az MMO, amiért tutira abbahagyom a WoW-ot, ha jól sikerül... (A artwork illusztráció, nem ehhez a játékhoz tartozik.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)