Hirdetés

Vampire: The Masquerade - Swansong - 2021-ben is jön egy új játék

|

Jövőre a Bloodlines 2-vel tér vissza a franchise, de már bejelentették a következő RPG-t is.

Hirdetés

Ha jól sikerül a Vampire: The Masquerade: Bloodlines 2, azért, ha nem, azért fogunk örülni a Swansongnak. Míg előbbit a Paradox adja ki és a Hardsuit Labs fejleszti, utóbbit a Bigben felügyeli és a The Councilt készítő Big Bad Wolf formálja.

Hirdetés

A játék egy történetvezérelt RPG lesz, melyben mind a sztorira, mind a szerepjátékos elemekre nagy hangsúlyt fektetnek. A Vampire: The Masquerade társasjáték ötödik kiadásának szabályait használják majd fel, és három, különböző klánokhoz tartozó vámpírt irányíthatunk, akik egy összeesküvésekkel, gyilkosságokkal teli világban nyomoznak az igazság után, védelmezik társaikat, betartatják a Masquerade-et, avagy a törvényt, mely elrejti a vámpírokat a halandók elől. A Big Bad Wolf csapata azt nyilatkozta, nagy rajongók, régóta vágytak már ilyen lehetőségre, a Bigben elnöke pedig korábban egy RPG-magazin főszerkesztője volt, így neki is sokat jelent a projekt. Reméljük, ez a végeredményen is látszani fog. Képek egyelőre nincsenek, és valószínű, hogy nem is lesznek még egy darabig; nem lenne okos dolog rátolni a Bloodlines 2-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)