Hirdetés

Egy másik Vampire: The Masquerade játék is készül

|

A Bloodlines 2-vel párhuzamosan dolgoznak egy játékon a The Council fejlesztői.

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a Hardsuit és a Paradox Interactive javában kalapálja a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-t, most viszont egy másik vámpíros projekt is hírt adott magáról. 

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy a francia Bigben is ki fog adni egy Vampire: The Masquerade játékot, sőt már azt is tudni lehet, hogy a The Councilt is fejlesztő Big Bad Wolf dolgozik majd rajta. Egyelőre annyit tudunk, hogy egy narratívára építő szerepjátékról van szó, de ennél pontosabb információkat, így a játék címét sem ismertették egyelőre. Az mindenesetre biztos, hogy a közeljövőben annyi ínséges év után végre játékokban gazdag időszak köszönthet rá a Vampire: The Masquerade-rajongókra.

Ti milyen Vampire játéknak örülnétek a Big Bad Wolf csapatától? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)