Hirdetés

Csak egyjátékos mód, DLC és mikrotranzakció nélkül? Van ilyen!

|

A Vampyr fejlesztői nem tartanak a trendekkel, és siker esetén inkább egy folytatást hoznának ki, mint extra DLC-ket.

Hirdetés

A Focus Home Interactive főnöke, Cédric Lagarrigue adott egy interjút az MCVUK-nek, amiben elmondta, hogy a Vampyr a megjelenéstől egy teljes élmény lesz, amit kizárólag egyjátékos szórakozásra terveztek. Nincs erőltetett multiplayer vagy coop, se mikrotranzakció vagy loot box, ahogy DLC-k sem készül. Kapsz a pénzedért egy játékot, és ennyi. Fura gondolat ez manapság, nem?

Hirdetés

Cédric elmondta, hogy bőven vannak ötleteik a Vampyr univerzum bővítésére, de azokat inkább folytatásokba öntenék, már amennyiben lesz akkora siker a Vampyr, hogy megérje folytatásokkal foglalkozni. Cédric hozzátette, hogy a játék már 500 000 példány után profitot fog termelni, 1 millió után pedig sikernek lesz tekinthető, így viszonylag könnyű lesz eldönteni, milyen sors vár rá. Most bizonyíthat az a közönség, aki szidja a mostani rendszert, hogy képes életben tartani egy "klasszikus elvű" IP-t, persze ehhez egy minőségi élményre is szükség lesz.

A Vampyr PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jön, valamikor 2018 tavaszán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)