Hirdetés

Vampyr - és te kit ölnél meg, hogy élhess?

|

Megjelent a Dontnod websorozatának legújabb felvonása, ami a stúdió új játékának egy nagyon fontos elemét mutatja be.

Hirdetés

Már tudjuk, hogy a Vampyr-ban elég sokféle lénnyel összefutunk majd, illetve az se titok, hogy egészen hangulatos helyszíneken fogunk barangolni. Most pedig arra is fény derül, hogy miféle karakterekkel fogunk összefutni a vámpíros kaland során.

Hirdetés

Nagy dilemma elé néz majd a játék főhőse, Jonathan Reid, ugyanis vámpírként ölnie kell majd, hogy életben maradhasson, azonban orvosként az emberi életek megóvása a feladata.

A legújabb videóban a Dontnod fejlesztői arról mesélnek, hogy a játékosnak elég komoly morális döntésekkel kell majd szembenéznie. Az is nehezít még a dolgon, hogy a különböző NPC-k mind-mind saját sztorival rendelkeznek, ráadásul azt is látni fogjuk majd, mire gondolnak haláluk előtt, ami azért nem könnyíti meg a dolgunkat, lássuk be.

A Vampyr valamikor tavasszal jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)