Hirdetés

Vampyr - websorozatban pillanthatunk a kulisszák mögé

|

Ma még csak egy trailert kaptunk a Vampyr fejlesztői naplóihoz, a jövő héten érkezik a Dontnod munkáját bemutató sorozat első része.

Hirdetés

Valószínűleg sokan várják már, hogy a Dontnod elkészüljön a Life is Strange második évadával, de a francia stúdió egyáltalán nem szeretne a Telltale-hez hasonlóan csak a kalandjátékok készítésére berendezkedni. Még tavasszal megjelenik az egészen más hangulatot árasztó szerepjátékuk, a Vampyr, amiről hamarosan a csapat tagjai mesélnek részletesen.

Hirdetés

A játék készítéséről egy négyrészes websorozat készült, ami a jövő héten indul útjára a "Making Monsters" című epizóddal. Ebben a játék főhőséről, Jonathan Reidről mesélnek majd a Dontnod szakemberei. A közleményük szerint kifejtik majd, hogyan segít megalapozni a játék központi konfliktusát és a folyamatos választási kényszerünket, hogy a karakterünk egy orvosból lett vámpír. A hetente érkező további három epizódból a Vampyr más aspektusait is megismerhetjük majd, ezek az Architects of the Obscure, a Human After All és a Stories From the Dark címet kapták. Alább a széria előzetesét láthatjátok, az ötperces epizódot pedig január 18-ától érkeznek.

Mit gondoltok, a Vampyr is sikeres lesz majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)