Hirdetés

Vampyr - 15 percnyi vérszívás

|

Befutott a Vampyr első valódi gameplay trailere, ami valóban igazi játékmenet bemutató. Szerencsére a harcra is jutott benne idő.

Hirdetés

Legutóbb az E3 alatt találkoztunk a Vampyrral, de szerencsére most itt a következő adag látnivaló azoknak, akik már nagyon várják a játék megjelenését. A Life is Strange után mindenképpen sokat várunk a fejlesztőktől, remélhetőleg nem is kell majd csalódnunk.

Ebben a játékban jóval kevesebb morális dilemmával, és érzelmi döntéssel kell majd szembenéznünk, mint a  fejlesztők már említett előző alkotása esetében. A tematika sokkal sötétebb, és a játékmenetben is több az akció, mint a Life is Strange-ben volt. Reméljük ettől még egy értelmes történetet kapunk, mert a hangulat önmagában kevés lesz ahhoz, hogy lenyűgözzön bennünket.

A Vampyr jövőre érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)