Hirdetés

Vampyr – ilyen lesz a Life is Strange fejlesztőinek új játéka

|

A Dontnod Entertainment sok mindent elárult az épp készülő játékukról. Első világháború utáni London, természetfeletti lények, vámpír főhős, és ez még csak a kezdet.

Hirdetés

A Remember Me és a Life is Strange fejlesztőcsapatának harmadik játéka merőben eltér az előző kettőtől, mintha direkt próbálnák ki magukat mindig valami teljesen más koncepciójú játék megalkotásában. A Vampyr egy akció-RPG, amely visszarepít minket 1918-ba, Angliába.

A Vampyr helyszíne az első világháború utáni London, a spanyolnátha sorban szedi áldozatait, a város nem igazán biztonságos. Az utcák a halál szagát árasztják, a bűnözés egyre gyakoribbá válik. A fejlesztők elmondása szerint egy igazán gótikus történetet akarnak elmesélni egy vámpírról, olyat, ami igen messze áll azoktól a romantikus vámpírfilmektől, amiket a tévében látni.

Főhősünk Jonathan Reid, háborút megjárt orvos, aki vámpírrá válásával egyáltalán nincs kibékülve, nem hisz természetfeletti dolgokban, orvosi szempontból vizsgálja a magán végbemenő változást. London felfedezése közben fontos szerepe lesz a nyomozásnak, a bizonyítékok felkutatásának, és nem árt szóba elegyedni minél több szereplővel, akivel összefutunk. Többféle közelharci és távolsági fegyverrel, na meg persze vámpírképességeink segítségével kell majd szembeszállni emberekkel és természetfeletti lényekkel egyaránt.

Talán a legnagyobb érdekessége a Vampyr-nak, hogy bárkinek kiolthatjuk az életét, de számolnunk kell a rövid- és hosszútávú következményeivel, amik befolyásolni fogják történetet. Kényszerítve is leszünk a gyilkosságokra, hiszen főszereplőnk egy vámpír, akinek előbb-utóbb vérhez kell jutnia, és a játékosnak kell eldöntenie, kiből lesz vacsora. Az Unreal 4 motorjával készülő játék megjelenési időpontot még nem kapott, de PC-re, Xbox One-ra és PS4-re biztos meg fog jelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)