Hirdetés

Vampyr - idén már biztosan nem kapjuk meg

|

Bármennyire is szerettük volna rátenni a kezünket a Life is Strange fejlesztőinek ígéretes akciójátékára ősszel, a Vampyr még több polírozást igényelt, így elcsúsztatták a premiert és ezzel elkerülte a játék az október-novemberi tumultust is.

Hirdetés

Érezhető volt, hogy a Vampyr nem fog megérkezni a korábban ígért időszakban, hiszen a júniusi E3 óta nem nagyon hallatott magáról a projekt, márpedig az sosem jó ómen, ha egy-két hónappal a megjelenés előtt nem duruzsol a fülünkbe a marketinggépezet. 

Hirdetés

Most meg is történt a bejelentés, a Dontnod Entertainment és a Focus Home Interactive kettőse azzal a szomorú hírrel jelentkezett, hogy a Vampyr csúszik, várhatóan egészen 2018 tavaszáig. A fejlesztőcsapat szerint kemény volt ezt a döntést meghozni, de vallják, hogy "a határidő teljesítése soha nem veszélyeztetheti a minőséget", márpedig néhány héttel ezelőtt egy olyan technikai jellegű problémával szembesültek, amelyet azóta ugyan megoldottak már, viszont felborította a csapat menetrendjét. A csúsztatásnak hála azonban a stúdió elég időt kapott ahhoz, hogy polírozzanak és balanszoljanak ott, ahol még szükség van rá, elvégre egy olyan félig nyitott világú, komplex narratívájú, vámpíros akció-szerepjátéknak, mint a Vampyr szüksége van erre. Hevesen bólogatunk. 

A Vampyr tehát PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jön, valamikor 2018 tavaszán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)