Hirdetés

Vampyr - Nintendo Switchre is ellátogat

|

A Dontnod játéka még egy platformot igyekszik meghódítani.

Hirdetés

Eddig a más platformokra már korábban megjelent játékok közül zömmel független fejlesztők alkotásai költöztek át Switchre, de ott van a kínálatban az L.A. Noire, a Wolfenstein II: The New Colossus és a The Elder Scolls V: Skyrim, illetve közelít a Diablo III is.

Hirdetés

Hamarosan újabb, PC-n, PS4-en és Xbox One-on már játszható AAA játékot élvezhetnek a Nintendo konzoljának tulajdonosai. A Vampyr kiadója, a Focus Home Interactive legfrissebb pénzügyi jelentésében szerepelt, hogy mivel a játék lenyűgöző sikert aratott, szeretnék egy switches változattal még jobban kiszélesíteni a közönséget. A megjelenés idejéről, az esetleges extra funkciókról még semmit nem tudunk, de várható, hogy hamarosan elárulnak mindent, és a játék még idén befut.

Szerintetek lesz iránta érdeklődés Switchen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)