Hirdetés

Vampyr - ilyen szörnyeteggé válni

|

Keveseknek veszniük kell, hogy a többséget meg tudjuk védeni - nagyjából ez szövi át a Vampyr kétkedésekkel teli játékmenetét, és ebből ad ízelítőt a játék legújabb videója.

Hirdetés

A Life is Strange és a Remember Me fejlesztőcsapatának következő projektje a Vampyr című akció-szerepjáték, amelyben egy orvost, Jonathan Reidet irányíthatjuk. A háborúból visszatérve, az 1900-as évek Londonjában próbál meg boldogulni úgy, hogy hivatását űzve szeretne életeket menteni, ám mivel vámpírrá változott, a napi vérbeviteléről is gondoskodnia kell.

Hirdetés

Persze könnyen elintézhetnénk annyival a sztorit, hogy akkor böjtöljön, viszont a képességeit ebből az éltető nedűből nyeri, márpedig ez kell ahhoz, hogy szembe tudjon szállni azokkal a túlvilági lényekkel és titkos társaságokkal, amik az árnyékban lapulnak. Minél több vért szívunk, annál erősebbé válunk, viszont annál többet is veszítünk el az emberségünkből. Ölni tehát mindenképpen kell, de az csak rajtunk múlik, hogy mennyit, és kiket áldozunk fel. Erre a kettősségre hívja fel a figyelmet a Vampyr legújabb trailere is: 

A Vampyr megjelenése június 5-én esedékes a főbb platformokra. Nemrég megtudtuk a gépigényt is, így ha fejleszteni kell a hardvert, még időben megtehetitek.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)