Hirdetés

Van, ahol olcsóbb lett a PC-s Marvel's Spider Man Remastered

|

Az előrendelőknek most újra meg kell vásárolniuk a játékot.

Hirdetés

Augusztus 12-én egy újabb kiváló PlayStation-exkluzívval gazdagodik a PC-s repertoár, miután a Sony és az Insomniac Games végre a számítógépekre is elhozza a 2020-as Marvel's Spider Man Remasteredet, amelynek egy ideje már a gépigényét és az extra tartalmait is ismerjük.  

A játék PlayStation 5-ös és 2018-ban megjelent eredeti, PlayStation 4-es kiadása világszerte lenyűgözte a kritikusokat és a közönséget is, így valószínűleg sokan repülhettek rá előrendelésben, a Steamen azonban hiba csúszott az árazásba, ezért néhány piacon a szükségesnél drágábban juthattak hozzá a vásárlók.

Hirdetés

A probléma a brit, a lengyel, a norvég, a svájci az izraeli, az új-zélandi és az ausztrál felhasználókat érintette, akiktől korábban 55 fontnak megfelelő összeget (kb. 26 000 forintot) kértek a Marvel's Spider Man Remasteredért, holott csak 50 fontba (kb. 23 700 forintba) kellett volna kerülnie. A Steam most egy hivatalos blogposztban kéri a károsultakat, hogy mondják le az eredeti rendelésüket, és adjanak le újat helyette.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az első előrendelésért kifizetett összeg természetesen teljes egészében visszajár, az áruházat üzemeltető Valve pedig mindenkitől elnézést kért a kellemetlenségért. Pókember PC-s bevetése a Steam mellett az Epic Games Store-on is tiszteletét teszi, ott azonban az eddigi tudomásunk szerint nem volt gond az árazásával. Ha téged is érdekel a játék, de még kivárnál a vásárlással, érdemes lehet átfutnod a PlayStation 5-ös verzióról szóló tesztünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)