Hirdetés

Van, aki gurulással is legyőzi a Dark Souls bossait

|

Arról már hallottunk, hogy valaki sérülés nélkül teljesítette a FromSoftware akciójátékát, viszont most egy újabb kihívást sikerült teljesíteni.

Hirdetés

Egyre elképesztőbb méreteket ölt a játékosok fantáziája és a kitartásuk mértéke. A legtöbben már arra is kisebb csodaként tekintenek, ha valaki képes sérülés nélkül végigjátszani a FromSoftware nem éppen pihekönnyű játékát, viszont ezt is lehet még fokozni. Játszották már a Dark Soulst táncszőnyeggel,  banánnal és rengeteg más őrült módon, viszont most a széria egyik mémjét használták fel fegyverként. Azt, amit pár éve már a Dark Souls 3-nál is sikerrel alkalmaztak. 

Hirdetés

Egy tartalomgyártó, Don't Rach Quit pusztán azzal győzött le egy bosst (Ornstein és Smough), hogy nekigurult. Persze ehhez remek időzítésre, hatalmas türelemre és rendkívüli ügyességre volt szüksége, hiszen Smough csupán 21-et sebződik a mozdulat hatására, Orstein pedig még ennyit sem, pusztán 12 sebzést kap be, ráadásul bizonyos helyzetekben blokkolni is tud. A bravúr nagyjából háromnegyed óra alatt sikerült, a Twitchen visszanézhetitek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ha utána szeretnétek csinálni, akkor nem kell mást tennetek, mint beszerezni a Thorns páncélszettet. Ezt úgy tehetitek meg, ha Kirket mindhárom előfordulási helyén (Depths, Demon Ruins, Lost Izalith) legyűritek. Az ő felszerelését használva sebezhetők az ellenfelek a gurulással. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)