Hirdetés

Van, akinek már kevesebb mint 25 perc kell csak az Elden Ring végigjátszásához

|

Az Elden Ring speedrunnerei tényleg nem ismernek lehetetlent - ehhez mondjuk az is kell, hogy nem telepítik a legutóbbi frissítést.

Hirdetés

Töredelmesen bevallom, hogy én nagyjából 90-100 óra alatt értem az Elden Ring végére, mármint ez volt az első végigjátszásom, de természetesen mentem tovább NG+-ra. Én próbáltam minden titkot felkutatni, minden kis rejtett kazamatába bekukkantani, de vannak, akik más oldalról közelítik meg ezt a hobbit. 

Nem szabad persze azt gondolni, hogy a speedrunnerek csak "végigrohannak egy játékon és nem is élvezik azt", hiszen temérdek végigjátszás és alapos tervezés kell ahhoz, hogy valaki le tudjon nyomni egy világbajnok speedrunt, jóval több idejük lehet az efféle versenyzőknek a játékban, mint közülünk bárkinek. Hazeblade is a speedrunnerek sorait erősíti, nemrég pedig sikeresen össze is hozott egy világcsúcsot: kevesebb mint 25 perc alatt ért az Elden Ring végére.

Hirdetés

Ehhez nyilván használt különböző glitcheket is, illetve nagyon fontos kiemelni, hogy nem frissítette le a játékot, még mindig az 1.02-es patchcsel nyomja - ez azért sorsdöntő, mert a legutóbbi upgrade alaposan nerfelte például azt a fegyvert, amit a legtöbb speedrunner használ. Érdekesség egyébként, hogy az átlag szamurájjal szokott nekiesni a speedrunoknak, Hazeblade viszont harcost indított.

Az alábbi videóban megnézhetitek, egészen pontosan hogyan is kell 24 perc 37 másodperc alatt az Elden Ring végére érni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)