Hirdetés

Van, amikor Brendan Fraser észre sem veszi, hogy egy interjún ül, annyira elmerül a játékban

|

Brendan Fraser még akkor is szerethető, amikor éppen udvariatlan, mert képtelen letenni a játékot interjú közben.

Hirdetés

Brendan Fraser karrierje hatalmasat lendült az elmúlt időszakban, ezért pedig mind hálásak vagyunk. A csupaszív színésznek voltak nehéz és embert próbáló időszakai A múmia és Az őserdő hőse óta, de A bálnától új lendületet kapott, és ismét megmutatta azt a tehetséget, amit annak idején sokan megláttak benne (a nyilvánvaló férfias sármon túl). 

Brendan interakciói a rajongóival mindig szívmelengető látványt kínálnak, és nem volt ez másképp akkor sem, amikor egyszer leült egy rajongói interjúra egy YouTube videóssal, Scott Lawrence-szel. A találkozó Zoomon keresztül történt, amire Fraser láthatóan nem feszült rá túlságosan, mert éppen a Switch konzolját nyomkodta elmélyülten.

Hirdetés

A beszélgetést megelőző percekben nagyon izgalmas lehetett a játék, mintha észre sem vette volna, hogy konkrétan egy online interjún ül. Egy pillanatig még le is intette Scottot, mert valamiben nagyon benne volt. Hogy ez mennyire volt spontán, vagy megrendezett, azt mindenki döntse el maga, az azért látható, hogy a színész ugyanolyan kedvesen vette fel a fonalat aztán, ahogy azt tőle megszokhattuk.

Persze azt nem tudjuk, hogy Fraser mit pörgetett ennyire, de ha tippelnünk kellene, akkor vagy egy Splatoon meccsben mészárolt le mindenkit, vagy az Animal Crossingban épp kemény alkudozást folytatott Tom Nookkal. Szerintetek?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)