Hirdetés

Van az a pénz, amiért Danny Trejo gyűlöli a pénzéhséget és a loot boxokat

|

A Focus Entertainment tudja, hogyan kell meghozni a kedvet a játékához, közben pedig a játékipar egyes bevételszerzési lehetőségeit is kiparodizálja.

Hirdetés

A Flying Wild Hog neve ismerős lehet a Hard Reset, a Trek to Yomi és legfőképpen a Shadow Warrior játékok kapcsán, legújabb projektjük azonban minden eddiginél furcsább lesz, ugyanis a vadnyugatra kalauzolnak el minket, ahol ördögszekér és mezei cowboyok helyett pokoli teremtmények fogadják a játékosokat. Az Evil Westben Jesse Rentiert irányítva kell levadásznunk a különböző bestiákat egy méretes fegyverarzenál és különféle speciális eszközök segítségével, ezt ráadásul megtehetjük egy pajtásunkkal is. 

A vérrel és akcióval egyáltalán nem spóroló TPS meglehetősen baráti gépigénnyel rendelkezik, ráadásul multiplatform, szóval a hozzáférhetőségben nem lehet hiba, már csak egy hatásos kedvcsináló kell. 

Hirdetés

Szerencsére a Focus Entertainment marketingesei megtalálták a legjobb utat a reklámozáshoz: a Machete filmek sztárja, Danny Trejo azt a feladatot kapja, hogy népszerűsítsen egy játékot, csakhogy kiderül, azt tele szeretnék tömni mindenfajta loot boxokkal, mikrotranzakciókkal és hasonló pénzszerzési praktikákkal, a színész türelme pedig egyre csak fogy. Az eredmény hibátlan, és egyúttal arra is rávilágít, hogy az Evil Westben nincs semmilyen machinálás, csak a színtiszta játék:

Az Evil West megjelenésére már nem kell sokat várni, november 22-én fut be PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Nektek meghozta a kedveteket hozzá a fenti videó?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)