Hirdetés

Van egy jó hírünk, ha szerettétek az Activision eddigi remastereit

|

A vállalat bizony még több régebbi játékot szeretne új köntösbe bújtatni.

Hirdetés

Az Activision nem csak új kalandokkal lepett meg minket az elmúlt években, hanem számos felújított klasszikussal is, elég csak a három címet is tartalmazó Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-ra, vagy a Tony Hawk's Pro Sakter 1+2-re gondolni.

Ezeken felül pedig még két Call of Duty rész kampánya is kapott némi ráncfelvarrást, és a kiadó még több régebbi kalandot szeretne hasonló gondoskodásban részesíteni a későbbiekben.

Hirdetés

A vállalat pénzügyi igazgatója, Dennis Duskin a befektetőknek elárulta, hogy az Activision tervei között szerepel még több klasszikus kaland feljavítása, de az nem derült ki, hogy pontosan mely címek kaphatnak remasterelt verziót a jövőben. Egyébként ez nem is tűnik meglepő döntésnek, mivel az Activision korábban megjelentetett remasterei elég jó fogadtatásban részesültek, és bőven akad még olyan franchise a kiadó tarsolyában, ami megérdemelne egy-egy alaposabb ráncfelvarrást.

Egyébként lehet, hogy hamarosan le is hull a lepel az Activision-Blizzard egyik soron következő régi-új kalandjáról, ugyanis benne van a pakliban, hogy a remasterek kapcsán eléggé tapasztalt Vicarious Visions hozhatja el nekünk a Diablo 2 remake-et.

Szerintetek mi kaphat még remastert a jövőben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)