Hirdetés

Van egy rossz hírünk a Call of Duty: Modern Warfare 3 Remastered kapcsán

|

A trilógia első két részének újrakeverése után befékez az Activision.

Hirdetés

Manapság ritka, hogy az Activision neve nem a hetek óta tartó zaklatási botrány miatt kerül szóba, de most éppen ez a helyzet, habár a téma sajnos így sem túl vidám. Friss hírek szerint ugyanis mostanában biztos nem kap ráncfelvarrott változatot a 2011-ben megjelent Modern Warfare 3.

A kiadó ezt egy hivatalos közleményben tette egyértelművé, miután a napokban egy szivárogtató azt állította a Twitteren, hogy az MW3 kampányának Remastered-kiadása már készülőben van, s még az idén megjelenik.

Hirdetés

Az Activision viszont nem hagyott kétséget afelől, hogy erre hiába is várnánk:

"A Modern Warfare 3 kampányának vagy többjátékos módjának nem létezik újrakevert változata. Minden egyéb jelentés téves."

-mondta a cég szóvívője a GameSpotnak.

Sokak szerint viszont megeshet, hogy a játék valójában mégis készül, vagy akár el is készült, csak a zaklatási ügy miatt az Activision inkább máskor lőné el ezt a nosztalgiabombát.  Az elméletet erősíti, hogy a vállalat a Diablo Immortal néhány napja bejelentetett csúszása kapcsán sem ismerte el, hogy a döntésnek köze lenne a botrányhoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Azt ugyanakkor le kell szögezni, hogy a Modern Warfare 3 Remastered idei megjelenése csak pletykákon alapult, így megeshet, hogy az Activision tényleg nem készült vele az idei szezonra, melyben a széria valószínűleg visszatér a második világháborúhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)