Hirdetés

Van egy rossz hírünk, ha ezeken a platformokon pörgeted a Fortnite-ot

|

Ugyan hivatalosan a játék már nem érhető el ezeken a platformokon, azok, akik korábban letöltötték őket, még használhatják az alkalmazásokat.

Hirdetés

Az Epic Games és az Apple anno komolyan összekaptak a Fortnite miatt, ami odavezetett, hogy a játék teljesen lekerült a Mac és az iOS digitális kínálatából. Azok, akik korábban letöltötték a klienst még hozzáférhetnek a Fortnite -hoz, de ők frissítések nélkül maradtak egy örökös limbó fogságában.

A játék már így is csak nagyon szoros korlátok között működik ezen felhasználók számára, de ez hamarosan még rosszabb lesz. A hónap végétől ugyanis már V-Buckot sem lehet majd vásárolni ezekben a kliensekben.

Hirdetés

Január 30-tól az Epic letiltja a játékbéli valuta vásárlásokat a Fortnite iOS, Mac és Google Play verzióiban, és 18 év alattiak számára elérhetetlenné teszi ezeket a klienseket.

"Azt szeretnénk, ha minden verzió rendelkezne az aktuális szülői felügyeletei eszközökkel, és vásárlási megoldásokkal. A fenti kiadásokat nem tudjuk frissíteni az Apple és a Google korlátozásai miatt."

Az Epic Games bevezetett egy új fiókrendszert, amit kifejezetten a fiatalabb játékosokra terveztek. Ez megakadályozza, hogy ők pénzt költhessenek a játékban vagy hangalapú kommunikációt használhassanak szülői engedély nélkül. Mivel ezeket a funkciókat nem tudják beépíteni az említett verziókba, így a letiltás maradt az egyetlen opciójuk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ez persze sokakat nem fog érinteni. Androidon egyébként is van más megoldás a kliens letöltésére a Play Store-on túl, az iOS felhasználók pedig valószínűleg már rég lemondtak a Fortnite-ról. Mondjuk az utóbbi platformon is készül valami.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)