Hirdetés

Van élet a Mortal Kombat után?

|

A Netherrealm neve úgy mosódott össze a Mortal Kombat legendájával, ahogy Mark Hamill lett örökre szerencsétlen Skywalker. Pedig a srácok többre vágynak.

Hirdetés

Teljesen érthető, ha egy csapatot saját sikerük szorít keretek közé. Így történt ez a Netherrealm fejlesztőivel is, akik a Mortal Kombat legendája alatt vergődnek. Ed Boon, a stúdió vezetője azt nyilatkozta, hogy nagyon meglepődne, ha a Warner Bros. már nem akarna velük több Mortal Kombat játékot kiadni, hiszen már 3 millió fölött járnak a legutóbbi cím eladásai.



Igény tehát van, Boon ugyanakkor azt mondta, hogy szeretnének valami mást (esetleg többet) csinálni, mint a Mortal Kombat világa. Az iOS-re fejlesztett Batman: Arkham City Lockdown például teljesen felrázta a csapatot: "Nagyon szeretnénk ebbe az irányba tovább haladni, persze ezzel együtt szinte biztos, hogy lesz még itt Mortal Kombat is. Nagyon szeretjük, de vágyunk arra, hogy új dolgokat is kipróbálhassunk" - tette hozzá a Netherrealm első embere.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)