Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing II - sportoltál már benne?

|

A Neocore Games csapata mostanában serényen dolgozik, és nemcsak a The Incredible Adventures of Van Helsing III-at fejlesztik, de folyamatosan jönnek frissítések a második részhez is. Most például sportolhatunk benne.

Hirdetés

Nemrég jelent meg a Neocore Games új játéka, a Deathtrap, viszont a csapat nem hagyja pihenni a Van Helsing-rajongókat sem: jött egy új PvP játékmód, a Touchdown, mely meglehetősen rendhagyó.

A fejlesztőcsapat ma adta ki a The Incredible Adventures of Van Helsing II 1.3.0-s frissítését, aminek része a Touchdown is. A játék nem túl bonyolult, a játékosok 2-4 fős csapatokba rendeződnek, majd ezután megkezdődik a küzdelem a térkép közepén lévő ajándékdobozkáért. Az a játékos, aki felkapja a csomagot, átváltozik egy képességektől megfosztott domovojjá. Ez a teremtmény ismerős lehet mindenkinek, ő volt az, aki az első rész elején zsákkal a hátán megijedt tőlünk, majd lezuhant a mélybe. Fura szerzetek ezek a domovojok.

A felkapott csomaggal tehát más dolgunk nincs, mint futni a kijárat felé. Az ellenfél csapat tagjai eközben megpróbálnak minket levágni, mi pedig nem nagyon tudunk másként védekezni, mint futással. A bátrabbak letehetik a selyemszalaggal átkötött dobozt, és harcolhatnak. Amint nincs kezünkben az ereklye, visszaváltozunk, és képességeinket is újra tudjuk használni.

Vannak más tárgyak, és eszközök is a pályán, amikkel megkönnyíthetjük a dolgunkat, egyben akadályozhatjuk az ellenfeleket. Figyelem, ez igazi csapatjáték, ha nem segítitek egymást, nem tudtok nyerni! Akinek még nincs meg a The Incredible Adventures of Van Helsing II, ha másért nem, ezért próbálja ki. Nektek hogy tetszik az új mód?

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)