Hirdetés

Van valami közös a Marvel's Spider-Manben és a Marvel's Midnight Sunsban

|

Ismerős hang ütötte meg a játékosok fülét a legfrissebb Marvel's Midnight Suns trailerben.

Hirdetés

Számos kiemelkedő eleme van a 2018-as Marvel's Spider-Mannek, ami zseniális hangulatával, ütős látványvilágával és szórakoztató játékmenetével az egyik legjobb PlayStation-exkluzív játék volt, hamarosan pedig PC-re is ellátogat felújított formában.

Az sem mellékes, hogy Yuri Lowenthal remekül alakította a főszereplőt, ráadásul Miles Morales később megjelent kalandjában is őt hallhattuk a szerepben. Lassan pedig elkönyvelhetjük őt a szuperhős állandó videojátékos hangjaként, mivel egy idei alkotásban is visszatér.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy az ősszel debütáló Marvel's Midnight Sunsban két jól ismert Marvel-karakter, Pókember és Skarlát Boszorkány is játszható lesz. Ez már önmagában elég ahhoz, hogy még izgatottabban várjuk az XCOM alkotóinak új játékát, ám időközben az is bebizonyosodott, hogy a hálószövőt újfent Lowenthal fogja megszólaltatni, aki korábban nemcsak az Insomniac Games játékaiban játszotta el Peter Parkert, hanem a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Orderben, a Marvel Future Revolutionben, a 2017 és 2020 között futott Spider-Man animációs sorozatban, és még pár kisebb-nagyobb videojátékban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Habár a szinkronszínész ugyanaz, illetve nyilván vannak egyéb hasonlóságok is, de fontos megjegyezni, hogy ezektől függetlenül a Midnight Suns Pókembere nem az, akivel az Insomniac sorozatában megismerkedhettünk. Persze valószínűleg így is sokak csapatába fog majd bekerülni New York falmászó védelmezője.

Lowenthal egyébként várhatóan a Marvel's Spider-Man 2-ben is vissza fog térni Peter Parkerként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)