Hirdetés

Vancouver 2010 bejelentés

|

A nyári olimpiai játékokhoz nem fogható ugyan a téli olimpia népszerűsége, de egy misét mindenképpen megér.

Hirdetés

A "mise" jelen esetben egy videojáték formájában realizálódik valamikor 2010 legelején, a Vancouver-i Téli Olimpiai Játékok idején, amit február 12. és 28. között rendeznek meg a kanadai városban és annak környékén.

Vancouver 2010 - 1. kép Vancouver 2010 - 2. kép



A Vancouver 2010 címen futó megjátékosítás a Sega égisze alatt zajlik majd. A kiadó már a Pekingi Olimpiai Játékokat is adaptálta PC-re és konzolokra egyaránt. A fogadtatás inkább volt vegyes, mint egyöntetűen pozitív. A sajtó kritikája azonban nem befolyásolta túlságosan az eladásokat, hiszen egy orbitális bukás esetén fel se merülne, hogy újra a Eurocom gárdájára bízzák a fejlesztést. Várható volt persze a bejelentés, hiszen a Mario & Sonic at the Olympic Games sikere után felmerült a téli ruházatba bújtatott kiadás gondolata is, s már akkor tudni lehetett, hogy a Sega egy valósághű olimpiai játékkal is készül.

Vancouver 2010 - 3. kép Vancouver 2010 - 4. kép Vancouver 2010 - 5. kép Vancouver 2010 - 6. kép



A PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra írt alkotás kalapálása során a fejlesztőcsapat szorosan együttműködik a Nemzetközi Olimpiai Bizottság licencét birtokló International Sports Multimedia-val.
A versenyszámokat még nem konkretizálták ugyan, de nagyjából ki lehet találni, hog mire számíthatunk, és mire nem. Személy szerint kétlem, hogy a jégkorong például a repertoár részét képezheti. A Vancouver 2010 első képei alapján síugrás már biztosan lesz.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)