Hirdetés

Vannak szerencsések, és van, aki visszakapott majdnem 300 dollárt, mégis megtartotta a Cyberpunk 2077 gyűjtőit

|

Játékostul, szobrostul, zenéstül, mindenestül megmaradt a Cyberpunk 2077, plusz jött a kárpótlás. Így szép az élet.

Hirdetés

Steve egyelőre elég jó üzletet csinált a Cyberpunk 2077 Xbox One-ra megvásárolt gyűjtői kiadásával: a Vice Games írt arról az esetről, miszerint az említett játékos, aki ugyebár többedmagával élt a lehetőséggel és visszakérte a játék árát, bár megkapta a pénzt, a masszív gyűjtői csomag azóta is a birtokában van.

A többek közt a játék zenéjét, V szobrát, matricákat, artbookot, ja, és nem mellesleg a játék fizikai változatát is tartalmazó kiadás ajánlott fogyasztói ára 250 dollár, Steve-nek pedig a forgalmi adóval együtt közel 300 dollárt fizettek vissza PayPalen keresztül. Igen ám, de mind a játék, mind a gyűjtői kollekció ereklyéi ott maradtak nála, a CD Projekt Red pedig elvileg máig nem jelentkezett értük.

Hirdetés

"Meglepett, hogy nem kellett visszaküldenem. Szóval még mindig itt van nálam minden" - reagált Steve a vele történtekre, pontosabban meg nem történtekre.

Hozzátette, vásárlóként úgy érzi, elég csak felmutatni a CDPR-nek a bizonyítékot, ők meg visszafizetik az árát. Márpedig vele együtt többen is vannak olyanok, akik bár visszafizetésért folyamodtak, és tudatták is velük, hogy a folyamat egy pontján vissza kell majd küldeniük saját példányukat, a CDPR azóta sem jelentkezett náluk ezzel kapcsolatban.

Egy másik felhasználó például, aki viszonteladón keresztül, digitális változatban vette meg a játékot, máig el tudja azt indítani Xboxon, mindezt úgy, hogy már az árát is visszakapta.

A decemberi balhés megjelenés után a január sem alakul túl fényesen a Cyberpunk 2077 számára: hiába kért a múlt héten maga a cég fejese bocsánatot, nemrég kipakoltak a fejlesztők a projekt problémás véghajrájával kapcsolatban, míg a befektetők már a második pert indították el.

A CDPR nem reagált a Vice megkeresésére, feltehetően még nem megy minden flottul a visszatérítések frontján sem, bár ennek láthatóan egyelőre a cég látja kárát.

Címkék: #cyberpunk 2077
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)