Hirdetés

Hivatalos: PC-re is megjelenik a Vanquish

|

A SEGA végre lerántotta a leplet a nagy titokról, még a hónapban megérkezik PC-re a Platinum Games játéka.

Hirdetés

Már tegnap közzétett a kiadó egy rejtélyes képet, ma pedig újabb bizonyítékot kaptunk arra, hogy történik valami a 2010-ben megjelent Vanquish háza táján. Nemrég pedig megérkezett a bejelentés, miszerint PC-re is eljön a pörgős akciójáték.

Hirdetés

A rajongók régóta szeretnék PlayStation 3 és Xbox 360 után PC-n is élvezni a Mikami Sindzsi TPS alkotását, és most kiderült, hogy már nem is kell erre sokat várni, ugyanis május 25-én megjelenik PC-re is a Vanquish. A port támogatni fogja a 4K-s felbontást, részletes grafikai beállításokat kapnak a játékosok, és az FPS-korlát is megszűnik, így teljes pompájában élhetjük át újra (vagy épp először) a futurisztikus kalandot.

Ti játszottatok az eredeti verzióval?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)