Hirdetés

A Bayonetta után újabb Platinum játék jöhet PC-re

|

A Bayonetta meglepetésként kiadott PC-s változatában egy apró frissítés után megjelent egy elég egyértelmű utalás a Platinum egy másik játékára, ami korábban szintén nem jelent meg PC-re.

Hirdetés

Nemrég a semmiből érkezett a Bayonetta portja, amit a sokéves késés ellenére is szívesen láttak a PC-s játékosok. Úgy tűnik, nem ez a Platinum egyetlen előző generációs játéka, amit most költöztetnek át számítógépekre.

Az ezzel kapcsolatos teaserrel pedig a legkevésbé sem bántak finoman: a Bayonetta frissítésével egy új portrét tettek a játék extráit tartalmazó menüpontba, ami nem mást, mint a Vanquish főszereplőjét, Sam Gideont ábrázolja. Az Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra megjelent TPS PC-s változatára korábban is utaltak a Platinum Games munkatársai, ám akkor azt mondták, nem rajtuk, hanem a kiadójukon, ebben az esetben a Segán múlik, hogy elkészül-e a port.

A Bayonetta sikerét eltekintve egyébként nem lenne meglepő, ha újabb portot készítenének, hiszen az erejét a hajából nyerő hősnő kalandjait már most több mint százezren vásárolták meg a SteamSpy adatai szerint.

Ti örülnétek egy Vanquish portnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)