Hirdetés

Újabb teaser utal a Vanquish visszatérésére

|

A múltkori utalást követően ismét a Vanquish egy összetéveszthetetlen eleme tűnt fel a Sega háza táján, ami talán a PC-s port leleplezését vezeti fel.

Hirdetés

Nemrég egy elég egyértelmű teasert csempészett a Platinum Games csapata a Bayonetta nemrég kiadott PC-s változatába. Ez egy másik, csak konzolokra megjelent játékuk, a Vanquish portját vetítette előre, csak úgy, mint a kiadó nemrég közzétett üzenete.

Hirdetés

A Sega Twitter-csatornáján egy logo tűnt fel, rajta a sokat sejtető 2017 felirattal. Akik  ismerik az akciójátékot, tudhatják, hogy a logó a főgonosz, Victor Zaitsev emblémája. Az eredetileg 2010-ben megjelent játékkal már valószínűleg egy ideje tervei vannak a Platinum és a Sega kettősének, hiszen tavaly is rendkívül sejtelmes nyilatkozatokat tettek a készítők Mikami Shinji alkotásáról.

Ti szívesen látnátok a Vanquish PC-s verzióját, vagy inkább a jelenlegi generációs konzolokon vinnétek végig ismét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)