Hirdetés

Váratlan ajándékot kapnak a PlayStation Plus-előfizetők

|

A szolgáltatás keretében még márciusban férhettek hozzá a Final Fantasy VII Remake PS4-es változatához, ami viszont nem használható az új generációs gépen. Mostanáig.

Hirdetés

A JRPG-k rajongói érthetően örültek, amikor idén márciusban megkapták a Final Fantasy VII Remake-et a PS Plus részeként, de volt egy nagyobb bökkenő a dologgal. Az ily módon behúzható változat a PS4-es verzió volt, ami magától értetődően sok tekintetben elmarad az új generációs kiadástól, ráadásul, nem is lehet letölteni hozzá az Episode Intermission DLC-t, mivel az csak PS5-ön érhető el.

Mindez azt jelentette, hogy a PS Plus változat nemcsak látványban, de tartalomban is kevesebbet nyújtott. A Square Enix és a Sony azonban hamarosan megkönyörül rajtunk: szerdától a PS Plus-előfizetők frissíthetik majd a szolgáltatáson keresztül beszerzett Final Fantasy VII Remake példányukat a PS5-ös változatra.

Hirdetés

Ennek örömére a Square gyorsan le is árazta az Episode Intermissiont, így aki pótolná a tartalmat, az 25 százalékkal olcsóbban teheti ezt meg. Fontos hozzátenni, hogy az akciós ár csak limitált ideig lesz érvényes (egyelőre nem tudni, hogy meddig).

Időközben egyébként befutott a Final Fantasy VII Remake PC-s portja is, de a jelek szerint nem lett fényes. Ami főként annak az ismeretében kiszúrás a vásárlókkal, hogy 80 eurót kell érte fizetniük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)