Hirdetés

Váratlan frissítést kapott a Call of Duty: Black Ops Cold War

|

Jó okunk van azt hinni, hogy nem ez az utolsó update, amivel a Treyarch hidegháborús lövöldéje bővül.

Hirdetés

Az Activisiontől már jól megszokhattuk, hogy minden évben piacra dob egy új Call of Duty epizódot, amivel egyben pihenőre is küldi az azt megelőző részt, utóbbi pedig az őrségváltást követően jellemzően már csak kritikus hibákat javító patchekre számíthat. Ebből a gyakorlatból kiindulva kifejezetten meglepő, hogy a mai nap folyamán frissült a Call of Duty: Black Ops Cold War, és okunk van azt hinni, hogy nem utoljára nyúltak hozzá a fejlesztők.

Nemrégiben ugyanis felütötte fejét egy pletyka, miszerint jövőre szünetet tart a franchise, tehát 2022 után legközelebb 2024-ben érkezik majd Call of Duty epizód, nem számítva az ingyenes Call of Duty: Warzone folytatását. Ezt a piaci elemzők a Vanguard rossz teljesítményével magyarázzák, továbbá az aktuális epizód minőségét teszik felelőssé azért is, hogy sokan a mai napig inkább a Cold War multiját veszik elő helyette.

Hirdetés

Ennek fényében már nem is olyan meglepő, hogy az Activision frissítést adott ki a 2020-as részhez, amiben visszatért az első Black Ops egyik pályája, a WMD, továbbá bekerült a Vargo 52-es AR fegyver is. Utóbbi elérhető a multiplayer mellett mellett a zombis módban is.

Az Activision a 2022-es év első tartalmi frissítéseként hivatkozik a patchre, ezért okkal feltételezhetjük, hogy további bővítések is érkeznek majd a Cold Warhoz. Ti örültök, hogy életben tartják a Black Ops legutóbbi részét, vagy elégedettek vagytok a Vanguarddal? Persze az is-is elfogadható válaszként.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)