Hirdetés

Váratlan műfajban és meglepő kiadótól érkezik a következő LEGO videojáték

|

Kellemes emlékeket hozhat a felszínre a 2K Games és a LEGO együttműködéséből születő alkotás.

Hirdetés

Noha a dán játékgyártó vállalat figuráinak és a különböző szellemi termékeknek az összeházasításában élenjáró Warner Bros. Games égisze alatt születik meg a kockásított alkotások zöme, nem beszélhetünk kizárólagosságról, a LEGO olykor más cégeknek is oszt lapot. Éppen emiatt nem tűnik hihetetlennek az a pletyka, amelynek forrása az ismert szivárogtató, Shpheshal_Nick.

Az XboxEra munkatársa úgy tudja, hogy a 2K Games felügyelete alatt formálódik egy versenyjáték LEGO 2K Drive címmel, az értesülés alapjául pedig a Visual Concepts (ez a stúdió gondozza jelenleg az NBA 2K és a WWE 2K szériákat, kritikánkat az év legjobb pankrációs játékáról itt találod) tavalyi álláshirdetése szolgál, mely szerint producert kerestek egy híres licencet használó, nyitott világú autós játékhoz.

Hirdetés

Ezt az információt akkor még a VCG pontosította oly módon, hogy nevesítette az említett licencet. Természetesen a LEGO-ról van szó, és még annyival egészítette ki az eddig kiszivárgott részleteket, hogy a megjelenésre 2023 vége előtt sor kerül. Most pedig az Insider Gaming forrásai szintén megerősítették, hogy már zajlik a LEGO 2K Drive címet viselő versenyjáték playtesztelése. Ez mindenképpen jó hír a kockavilág rajongóinak azután, hogy kiderült, a TT Games több ígéretes projektet is kukázott a közelmúltban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)