Hirdetés

Váratlanul évfordulós kiadást kapott egy több mint 10 éves Warhammer 40,000-játék

|

Sőt, arra is van mód, hogy teljesen ingyen a miénk legyen a Warhammer 40,000: Space Marine - Anniversary Edition.

Hirdetés

Nagyon sok videojáték készült már a Warhammer 40,000 alapján, és egészen különböző műfajú kalandokban találkozhattunk a 41. évezred furcsa szerzeményeivel, köztük például az Adeptus Mechanicus techpapjaival. Az eredetileg 2011-ben megjelent Warhammer 40,000: Space Marine középpontjában az Adeptus Astartes űrgárdistái állnak, akikre ismét érdemes lehet egy pillantást vetni.

Friss kiadást kapott ugyanis a Relic Entertainment játéka az Anniversary Edition képében, ami tartalmazza az alapjátékot, és az összes korábban megjelent DLC-t. A kiegészítők között egyebek mellett új fegyverek és skinek találhatóak. A csomag magában foglal néhány egyéb újdonságot is, köztük a játék teljes soundtrackjét, klasszikus és új háttérképeket, az eredeti kézikönyvet, valamint egy csengőhangot is.

Hirdetés

A játékban Titus századost irányítjuk, aki társaival együtt a Graia nevezetű Forge Worldön veszi fel a harcot az orkokkal és a Káosz erőivel. Egészen korrekt TPS lett a Space Marine, aminek nyilván megvannak a gyengeségei, de Warhammer 40,000-rajongóknak remek szórakozást nyújthat. Főleg akkor, ha kedvelitek a harci gépekként vagdalkozó és lövöldöző űrgárdistákat.

Fontos apróság még, hogy az Anniversary Editiont teljesen ingyen megkapják azok, akiknek már Steam-könyvtárukban csücsül az alapjáték.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)