Hirdetés

Váratlanul lelőtték egy Warhammer 40K játék szervereit, és minden boltból el is tűnt

|

Valaki nagyon sietett azzal, hogy eltakarítsa egy hét éven át pörgő stratégiai játék nyomait. A közösség nyilván nem boldog.

Hirdetés

A Warhammer 40,000 - Regicide egy táblás, taktikai, sakk-szerű játék volt, amiben csatába vihettük az ismerős univerzum katonáit. A koncepció abszolút passzolt a GamesWorkshop licencelhető világához, és bár maga a játékélmény nem volt formabontó, egy közepesen laza stratégiai mókának megfelelt.

A Regicide hét éven keresztül adott otthont egy meglehetősen aktív közösségnek, melynek tagjai örömmel pörgették a kompetitív módokat, és rengeteg órát öltek bele a játékba. Na, őket sikerült most rendesen felbőszíteni.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt ugyanis a Regicide eltűnt a digitális boltokból, mostanra pedig a szervereket is lelőtték minden előrejelzés nélkül. Annyira mondjuk nem meglepő, hogy egy régebbi cím szolgáltatása megszűnik, de általában még az EA is hagy tisztes időt arra, hogy elrendezzük a dolgainkat a zárás előtt.

"Sajnálattal kell értesítenünk benneteket a Regicide szervereinek azonnali lezárásáról, és a játék eltávolításáról a Steam, iOS és Google Play üzletekből."

A fenti volt az egyetlen fejlesztői közlemény 2017 óta, ami szomorú végkifejletet jelent egy apró, de lelkes játékostábor számára. Szerencsére a Regicide-nak van egy kampánya, és tudásunkat próbára tehetjük az MI ellen is, ami a PCGamer szerint kifejezetten ügyes, így a kihívás is megmarad. Ez persze nem fogja vigasztalni a rajongókat, de ők talán majd megnyugvást találnak a számos érkező Warhammer játék valamelyikében.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)