Hirdetés

Váratlanul még egy játékkal bővült a Game Pass kínálata

|

Izzítsátok a PC-ket, mert jönnek Son Gokuék!

Hirdetés

2018 elején jelent meg a Dragon Ball FighterZ, az Arc System Works által fejlesztett 2,5D-s verekedős játék, ami négy év után is sok játékost vonz a szuperül finomhangolt játékmenetével és látványos megjelenésével. Annak idején Paca készített róla átfogó tesztet, amit ide kattintva olvashattok el. A Dragon Ball FighterZ eredetileg Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re is megjelent, utóbbi platform játékosai pedig most kihagyhatatlan lehetőséget kapnak, hogy kipróbálják, ha eddig kimaradtak a bunyóból.

A Microsoft bejelentette, hogy február 24-től, azaz mától elérhetővé teszi a játékot a PC Game Pass könyvtárában, amivel az előfizetők korlátlanul játszhatnak, amíg tart a tagságuk. A Dragon Ball FighterZ számos játékmódot kínál a leendő harcosoknak. A megszokott 1v1 mellett egy különleges 3v3 is helyett kapott, sőt, egy kampány is elérhető. Természetesen, ahogy az egy verekedős játéktól elvárható, támogatott az online 2-8 fős és a lokális 2-2 fős multiplayer is.

Hirdetés

Ha valaki nem híve az előfizetéseknek, a játék egy durva leárazást is kapott, így az eredeti 60 helyett, most mindössze 9 dollárért lehet megvásárolni az alapjátékot. A Dragon Ball FighterZ természetesen fut az új generációs Xboxokon is, továbbá One X-re felturbózott kiadást is kapott.

Ezzel már 19-re emelkedett a Game Pass katalógusához február folyamán csatlakozó játékok száma. Az első adagról itt olvashatsz, a akkor sem kell hosszan keresgélned, ha a második eresztés részleteire vagy kíváncsi.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)