Hirdetés

Váratlanul megjelent egy Destroy All Humans! spin-off, és megjelenési dátumot kapott a folytatás remake-je

|

Megszámláltattak a Föld napjai, még lombhullás előtt befut a Destroy All Humans! 2 - Reprobed.

Hirdetés

Tavaly mutatta meg a THQ Nordic egy online eseményen a Destroy All Humans! 2 - Reprobed címre keresztelt remake-et két másik játék, a Jagged Alliance 3 és az Outcast 2: A New Beginning társaságában. Már akkor sem titkolta az Embracer Group kötelékébe tartozó kiadó, hogy e három alkotás közül Crypto új kalandja (technikailag egy új Crypto, Cryptospridium 138 első kalandja, de ez részletkérdés) fejlesztése halad a leggyorsabban, és most már azt is tudjuk, hogy mikor kerül a boltokba.

Elődjéhez hasonlóan a Destroy All Humans! 2 - Reprobed is kihasználja, hogy nincs akkora tumultus nyáron, mint az év későbbi szakaszában, ezért augusztus 30-án indít frontális támadást a pénztárcánk ellen.

Hirdetés

A második rész PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re tervezett remake-je visszarepít az 1960-as évekbe, és mivel már az Egyesült Államok határain kívül is terrorizáljuk az embereket, ezért eddig nem látott fenyegetésekkel is szembe kell majd néznünk, például a rettegett KGB-vel. Crypto gyalogszerrel, a jetpackjét használva, vagy akár repülő csészealjba pattanva fedezheti fel a szabadon bejárható helyszíneket  (Bay City, Albion, Takoshima, Tunguska, a Hold). A játékélményt olyan újdonságok dobják fel, mint az emberrablással összekapcsolt fejlesztés, valamint a kétszemélyes, osztott képernyős kooperatív  játékmód.

Készült még egy meglepetéssel a THQ Nordic, ha ugyanis előrendeljük a Destroy All Humans! 2 - Reprobed bármely változatát, akkor azonnal megkapjuk a Destroly All Humans! Clone Carnage című spin-offot. Az önálló alkotásban, amely egyébként mától elérhető, 4 játékos mérkőzhet meg online egymással, illetve csak kettő, ha a helyi multiplayert preferálják. A PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re is kiadott Clone Carnage 12,99 euróba kerül.

Ennél értelemszerűen nagyobb lyukat üt a családi költségvetésen a Destroly All Humans! 2 - Reprobed, de nem annyit, mint egy teljes áron kínált AAA kategóriás játék. A jelek szerint tisztában van azzal a THQ Nordic is, hogy nem épp az imént említett halmazba tartozik a Black Forest alkotása, ezért az alapkiadásét mindössze 39,99 eurót kér, a Dressed to Skill változatért pedig 54,99-et. Választhatunk persze gyűjtői kiadást is 399,99 euróért, ennek tartalmát később fedi fel a kiadó. Ha olyan lesz, mint az előző, akkor örömmel fogjuk kibontani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A közbülső, Dressed to Skill kiadás konzolon magába foglal egy skincsomagot, valamint az utolsó negyedévben várható Challenges DLC-t is. PC-n mindehhez még hozzátartozik a játék hivatalos zenéje,  valamint egy digitális művészeti album is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)