Hirdetés

Varázslatos világban játszódik a PUBG tulajdonosának Witcher stílusú RPG-je

|

A cég adaptálni szeretné Korea egyik legsikeresebb fantasy könyvsorozatát, és egy nagy franchise-ot akar kiépíteni belőle.

Hirdetés

Azt már tavaly óta tudjuk, hogy a Krafton megszerezte a jogokat egy népszerű regénysorozathoz, a The Bird That Drinks Tearshez. A koreai fantasy széria eredetileg Yeongdo Lee munkája volt, akit a mai napig a fantasy úttörőjeként emlegetnek az országban. A sztori négy fajra, az emberekre, a Rekkonra, a Tokebire és a Nhagára koncentrál, és középpontjában egy Nhaga összeesküvés áll, amit a három másik faj próbál megakadályozni.

A Kraftonnak nagy tervei vannak a megszerzett jogokkal. Szeretne felépíteni egy nagyszabású, single-player szerepjátékot a regények történeteire támaszkodva, ezzel pedig lefektetni egy majdani franchise alapjait.

Hirdetés

A cég a melóhoz még Iain McCaiget is felfogadta, aki olyan projekteken dolgozott korábban, mint a Harry Potter, a Bosszúállók, a Terminátor és a Star Wars filmek.

"A The Bird that Drinks Tears egy semmihez sem fogható fantasy történet, ami új módokon tárja fel az emberi természet mélységeit. Ez az, ami nagyon vonzóvá teszi számomra. A sztori olyan grandiózus, mint A Gyűrűk Ura vagy a Dűne. Egy új és kegyetlen fantasy világ álmok és rémálmok képeivel tálalva."

McCaig elmondta, hogy a saját projektjein dolgozott épp, amikor a Krafton felkereste, de örömmel tette félre azokat a The Bird That Drinks Tears kedvéért.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A legfrissebb hírek szerint a Krafton már teljes erővel ráállt a fejlesztésre, és épp tehetséges kollégákat keres az új generációs élmény leszállítására. Az még nem tiszta, hogy a cég számtalan csapatából melyik kapta a melót, és a műfaj részleteit sem tudjuk még, de a hivatalos oldal legalább kínál némi képanyagot és olvasni valót. Érdemes lehet átfutni annak, akit vonz a téma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)