Hirdetés

Városképek és új kampány az első Heroes VI kiegészítőben

|

Pirate of the Savage Sea címmel készül a Might & Magic: Heroes VI júliusban érkező DLC-je.

Hirdetés

Mint mindig, a vélemények sokfélék, ám nekem tetszett a Might & Magic Heroes VI által bevezetett változtatások némelyike - gondolok itt az új fejlődési rendszerre, illetve a zónákra osztott térképekre. A Heroes of Might & Magic II óta (az első kimaradt) imádott városképek hiányát viszont nem tudtam megemészteni. Ezért is örülök annak, hogy a Ubisoft, és a Black Hole kigolyózása óta behozott tettestárs, a Limbic fontosnak látta pótolni ezt a hiányosságot.



A városképeket is tartalmazó javítás a július 12-re beharangozott első DLC-vel egyszerre érkezik, ami a Pirate of the Savage Sea címet kapta a keresztségben. A bennem mélyen eltemetett lokálpatriotizmus miatt még mindig bosszant a fejlesztőváltás, ám azt el kell ismernem, hogy ritkán szoktak egy 2500-3000 forint körüli áron forgalmazott letölthető kiegészítőbe tíz óránál is több játékidőt biztosító kampányt (a hőse Crag Hack) zsúfolni újabb ereklyék, bónuszok és egy dinasztiafegyver mellé.



A kiegészítést egyelőre Steamen, Ubishopon és más digitális terjesztőkön keresztül lehet megvásárolni, de nem lepődnék meg, ha kapnánk még néhány hasonlót idén, majd az egészet összegyúrva, dobozba csomagolva valamikor jövő tavasszal.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)