Hirdetés

Vásárlás előtt belenézhetünk a FIFA 21 FUT csomagjaiba

|

Új típusú csomagokkal bővült a FUT játékmódhoz tartozó bolt, de sajnos csak ideiglenes változtatásról van szó.

Hirdetés

Többféle módon találkozhatunk mikrotranzakciókkal egy-egy játékban, és egyértelműen a kedvelt megoldások közé tartozik ezen a téren a mindenféle jóságot rejtő loot boxok használata, amelyek általában véletlenszerűen jutalmaznak meg minket valamivel. Korábban bőven volt is már balhé ezen mechanika miatt, hiszen sokak szerint gyakorlatilag szerencsejátéknak tekinthető az egész, és az is előfordult, hogy egyes országok határozottan nekimentek a dobozkákat alkalmazó kiadóknak.

Hirdetés

A FIFA sorozat mögött álló Electronic Arts is bőven kapott már támadásokat a loot boxok miatt, és most nagyon úgy tűnik, hogy a kiadó megelégelte a dolgot, ugyanis nagyon fontos újdonságot hozott a FIFA 21-be. A jelenleg is zajló Festival of FUTball keretén belül ugyanis olyan, játékosokat tartalmazó csomagokat vásárolhatunk meg a FIFA Ultimate Team boltjából, amelyeknél előre megnézhetjük, kiket is szerezhetünk meg magunknak.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az esemény ideje alatt kizárólag ilyen Preview Packeket vásárolhatunk meg a FUT Store-ból, így érdemes lehet megismerkedni a működésükkel. Mielőtt pénzt költenénk az adott csomagra, az előnézet segítségével megnézhetjük, milyen játékosok megszerzésére van esélyünk, ezt követően pedig rajtunk áll, hogy végül megvásároljuk-e a loot boxot vagy sem. Ha megvásároltunk egy ilyen csomagot, akkor máris belekukkanthatunk a következőbe, egyéb esetekben viszont meg kell várnunk, amíg a visszaszámlálást követően frissül a kínálat.

Persze azok a pakkok továbbra is hagyományosan működnek, amelyeket nem a boltból szereztünk meg, sőt az esemény végét követően visszatérnek a FUT Store-ba is az ilyesféle csomagok, de ez az újítás mindenképp jelzésértékű lehet. Ez alapján ugyanis könnyen következtethetünk arra, hogy a későbbiekben véglegesen bekerülnek a játékba a Preview Packek, csak lehet, hogy az EA előbb arra kíváncsi, milyen fogadtatásban is részesülnek ezek az újdonságok.

Ti szívesebben vásároltok loot boxot, ha tudjátok, mi mindent kaphattok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)