Hirdetés

Vasárnapi ige: 600 forintért Colin McRae DIRT a Steamen

|

A hónap közepén lesz négy éve, hogy megjelent a játék. Talán ezért, talán nem, de az biztos, hogy igen kedvező áron juthatunk most hozzá.

Hirdetés

Nem szeretnék más tollával ékeskedni, éppen ezért már az elején szeretném megköszönni skaarj666 kartársnak, hogy felhívta a figyelmem erre a kedvező lehetőségre. A 600 forintos vételi lehetőség 19:00 óráig elérhető!

A Dirt elrugaszkodott az addigi McRae játékok hagyományaitól, amit néhányan (köztük jómagam is) nem fogadtak őszinte mosollyal az arcukon, de azzal nem lehet vitatkozni, hogy ezáltal sokkal szélesebb rétegek számára lett vonzó lehetőség a játékkal csapatni. Új karrier rendszer és különböző kategóriájú autók tömkelegei várnak arra, hogy beessünk velük az útmenti árokba.

Aki kicsit többet szánna vásárlásra, az 40 euróért veheti meg a Codemasters Racing Packot, mely tartalmazza a Dirt, Dirt 2, Fuel és Grid játékokat.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)