Hirdetés

Vasárnapi mozidélután - Assassin's Creed 2

|

A második rész talán a sorozat egyik legjobb fejezete volt, Ezio karaktere sokak kedvencévé vált.

Hirdetés

Az Assassin's Creed IV: Black Flag-ről folyamatosan érkeznek az információk, de amíg kézhez kapjuk a realistának szánt kalóztörténetet, nincs is jobb egy kis nosztalgiánál.

Ennek legjobb módja, ha sorra végigjátsszuk az eddigi részeket (vagy dán híradót nézünk), de aki esetleg nem szeretne ennyi időt tölteni az orgyilkosok és templomosok soha véget nem érő harcával, annak sem kell csüggednie. Itt van például ez a három órás (!) Assassin's Creed 2 videó, amiben az átvezető animációkat és fontosabb játékmenet elemeket vágták össze, így azok is megismerkedhetnek Ezio eredettörténetével, akik eddig kimaradtak volna belőle.

A videót Andy Gilleand készítette, aki már az első résszel is művelt hasonlót, de neki köszönhetjük az Uncharted trilógia "filmváltozatait" is. Azok pedig, akiknek nem erősségük az angol nyelv, a magyar feliratos Assassin's Creed 2 végigjátszással vigasztalódhatnak, mindenki másnak pedig ott vannak a játékok, kellemes szórakozást, vittoria agli Assassini!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)